Monday, July 2, 2012

Ucapan Final Exam



Assalammualaikum dan selamat memulakan hari baru dibulan Julai.. 

Fuhhhhh! kejap gila masa berjalan.. Dalam tak sedar dah separuh tahun kita pergi. Dan beberapa hari lagi sebelum memulakan bulan Ramadan. Mesti ramai yang excited nak berpuasa, ada yg dah mula fikir dah beli makanan dekat bazaar Ramadan.. Hihihi.. makan je yang korang ingat. Tang lain jangan lupa hokey! 

Macam biasalah, bila dah hujung2 semester ni apalagi, Qarami sibuk lah dengan final exam. Gila cepat masa berjalan, walaupun dan start peperiksaan tapi baru selesai hantar semua tugasan kursus. lega bila dah selesai semua, baru boleh fikir pasal final exam. Kalau tak duk garu-garu kepala menunggu bila semua kerja nak selesai tapi alhamdullilah semua projek tugasan selesai juga walaupun hasilnya mungkin tak seGAH nama! Haha. Takpe yang penting kita belajar dari pengalaman? tak gitu. Bila buat kerja kursus dalam kumpulan ni macam biasalah mesti ada masalah, yang groupmate nya, dengan kekangan masanya dan dengan masalah kewangan. Rasa nak quit study pun ada. Tapi, tidak semudah itu, bila dah sampai ke tahap ini, kita kena rempuh dan hadapi juga sebarang ombak duri yang mendatang. *skema sungguh ayat*.



Tapi biasalah, semua masalah tu mmg akan ada, mahu tak mahu hadapkan juga. Ragam orang macam2. Walaupun rambut sama hitam tapi perangai lain2. *Yang rambut kaler pink, kuning, cokelet tu camner?*

Apa-apa pun Qarami nak ucapkan selamat maju jaya kepada semua pelajar IPT yang akan ambil exam bulan ni terutama kawan2 dari UiTM. I wish you all the best and good Luck. Lepas ni kita cuti dan berhari raya. *Sambil nyanyi lagu raya anuar zain dengan elina*

Okeyyy! Jumpa lagi.. ByeBye.. ;)


1 comment:

saka camprung said...

sangat menarik dan sangat bermanfaat mas bro :D
salam hormat : Obat Jerawat