Sunday, June 26, 2011

SIHAT: Info SEKS! (mengandungi unsur 18SX)

Nampak tajuk dah macam kontroversi!! Panas sepanas mentari.. Tak pasal pasal Qarami kena cop gila seks pulak kejap lagi sebab entri kita hari ini berkaitan kesihatan iaitu mengenai info yang berhubung kait dengan SEKS!

Hari ini setelah membelek beberapa majalah rumah tangga dan melayari beberapa ruang internet, saya terjumpa mengenai beberapa info mengenai seks yang boleh ditambah kedalam minda kita.. Amboiii!! gatai hang naaa!! mungkin itu kata anda, namun, apalah salah kita menambah pengetahuan.. Tak gitu??? hihihi..

Sebelum tirai kelambu dibuka, sebelum laptop terpadam, sebelum hujan turun lebat dan sebelum berukband terhenti.. Ingin saya pesan bahawa semua info mengenai seks ini adalah sekadar pengetahuan umum yang tidak diketahui ramai orang terutama lelaki.. Jadi eloklah pengetahuan yang kita ada kita kongsi-kongsi... kejap-kejap.. Adik-adik bawah umur sila jangan baca, klik butang X dekat atas penjuru kanan skrin komputer anda...

haah!! tutup mata cenggini, comel sgt!!
====================================================================

Info Tentang Seks yang ramai tidak tahu:

1) Hubungan seks bukan sekadar kepuasan atau keseronokan semata-mata. Sebenarnya ia merangkumi lebih dari itu. Baik lelaki atau perempuan mereka memerlukan belaian dan perhatian pasangan dan jika sekadar berborak dengan penuh romantis sudah kira keseronokkan dalam perhubungan... (sebab itulah orang kata dari suara turun kehati... Ecehh!!)

2) Didunia, setiap hari lebih 100juta pasangan melakukan hubungan seksual. (Mungkin itu termasuk sekali yang berzina kot!!!)

3) Lelaki yang tidak merokok mampu bertahan lebih lama diranjang berbanding yang merokok. Bahkan mereka yang tidak merokok mencapai kepuasan yang lebih tinggi. (Apa lagi, tinggalkan rokok sekarang)

4) Alat kelamin lelaki boleh bangun 4 hingga 5 kali sewaktu sedang tidur.. (ermmmmm!)

5) Semakin lanjut usia seseorang lelaki, semakin kurang keinginan seks mereka.. (Aikk!! pelik! mcm mana kalau orang tua yang kahwin lagi tu..)

6) Ketika melakukan seks, wanita lebih berfantasi mencapai klimaks berbanding lelaki.

7) Wanita tidak suka jika pasangan beredar atau meninggalkan ruang tidur setelah berlakunya hubungan seksual.. (apalah punya husband cam ni!!)

8) Kecepatan atau ejakulasi pada lelaki rata-rata sekitar 45km/jam. (ushhh!! laju tu)

9) Aktiviti Seks Sihat dapat membantu anda membakar kalori seperti sedang melakukan senaman.. (Boleh kuruskan badan la kiranya ni..)

10) Wanita yang membonceng atau menunggang motorsikal dan menempuh jarak 160km seminggu berisiko mengalami penurunan rangsangan dibahagian intim... (Bahaya Bahaya)

Ini dia antara 10 info buat hari ini. Banyak sebenarnya info mengenai hubungan seksual yang orang kita tak tahu. Rata-rata mengatakan malu untuk ambil tahu. Apa-apa pun dengan kemudahan internet hari ni. Rasanya tak ada masalah untuk kita mencari ilmu tambahan yang lain demi kebaikan.. Qarami pun malu sebenarnya nak post entri ni.. kuikuikuikui!!


Diulang!! entri ini sekadar maklumat yang ingin dikongsi bersama para pembaca sahaja. Banyak lagi sebenarnya tapi tangan ni tak larat nak menaipnya hah!! nanti kendian-kendianlah yer saya post lagi.. Selamat menggali ilmu!!!!


Jauhkan diri dari seks bebas!!! baru hidup sejahtera harmoni..1 comment:

suha said...

malu (^_^)

baca sambil tutup mata

dak psikologi kah?