Monday, November 29, 2010

contest gambar kenangan sekolah dulu2

klik sini kalau nak join   
Masa tengah BW tadi, ternampak lah pulak contest yang dianjurkan cik Ida kita nie, so, memandangkan malam ni terasa free sikit. Saya pun merajinkan diri menyertai contest ni dan tulis sikit entri pasal gambar kenangan kat sekolah dulu. Gambar atas ni, gambar cik Ida masa muda-muda kat sekolah dulu. Amacam, menawan tak? Kalau korang nak join pun boleh. Klik je kat link yang disediakan kat atas tu..
Oklah sekarang saya nak tunjuk pula gambar kenangan masa zaman sekolah saya dulu..

-
--
----
-----

berdiri atas, dua dari kiri tu QARAMI

 Gambar ni masa saya form 5 tahun 2008. Masa ni tengah muda lagi, muka nampak suci jer. Masih kurus dan kecik je orangnya. Bila tengok gambar ni rasa teringat dekat kawan-kawan lama di sekolah. Sekarang masing-masing dah bawa laluan sendiri mengejar cita cita. Rindu kat diorang semua. Sebab rindu dan teringat kenangan indah sebagai pelajar sekolah, sebab tu la Qarami join contest nie.

Qarami dulu sekolah menengah kat ....
SMK SERI MAHKOTA, UMBAI, MELAKA
 The best school in my life.. Tak akan lupakan kenangan dekat sini. Harap-harap Qarami menang contest ni. Lagi pulak ni first time Qarami join contest. hehehe.. Kalau anda nak join dan tunjukkan gambar kenangan masa sekolah bole je klik sini dan tarikh tutup contest ni sebelum 11/01/2011. Lama lagi tu, so, jom kongsi cerita.

kenangan sekolah paling terindah

5 comments:

farysa said...

tgk umbai
teringat ikan bakar
yummyyyyy

efyna.pinkladies said...

woot2.. gud luck ye. :)

QaRaMi HasHim said...

farysa: ye2.. meh dtg sini.

efyna: hai.. tq.. :)

iDa said...

salam...mkch sbb sudi join contest nie.semua dah ok kcuali banner 2 awk xlink kn pd entry contest sy 2..xpe r,nnti ade mse free awk buat r yer....

sbg tnda mkch,ida akn follower owner blog ni blik n cek yer adkh nme awk tsenarai dlm peserta contest ida.....eheheheheh

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

sekolah aku dulu2...!!!
form 1-3...
kenal tak aku...??