Friday, April 22, 2011

HIBURAN: Justin Bieber Concert Di Stadium Merdeka, KL

Penyanyi remaja kegilaan ramai, Justin Bieber akhirnya selesai menjayakan konsert jelajah dunianya pada 21 April di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur semalam. Pukul 4 petang, memang dah ramai yang memenuhi ruang sekitar stadium untuk menyaksikan konsert secara langsung tu. Qarami juga tak ketinggalan menyaksikan konsert julung2 kali penyanyi Kanada itu. Memang ramai. Dianggarkan 17,000 orang yang menyaksikan konsert tu. Rata-rata penonton semua remaja yang berusia 25 tahun ke bawah. Memang meriah lah petang tu dengan jerit pekik peminat fanatik Justin Bieber.

Justin Bieber memulakan nyanyian pada jam 9 malam dan berakhir 10.30 malam. Dia menyanyikan semua lagu popular dan hits nya sebelum ni. Pembukaan konsert ialah persembahan dari Miss Nina, what you waiting for?? okeyhlah.. mari kita suruh gambar bercerita...


seawal jam 3 petang di gerbang stadium.



peminat fanatik JB


konsert dibawa oleh Tune Talk.


Dj Hitz FM


Meriahhhhh!!



Gadis Tune Talk. Dapat sim free edisi bieber.. yahOOo

panas pun still tunggu ni..












sementara menunggu...





yeayyy!! dpt tiket percuma..


sejam before concert!!



Konsert berakhir dengan nyanyian lagu BABY. Meskipun meriah dan memukau namun persembahan terasa sekejap sangat. Ramai yang berkata begitu. Yang penting, Justin Bieber bukan keseorangan datang ke Malaysia. Budak 17 tahun ini siap bawa seseorang.. Jeng Jeng Jeng.....





teka siapa?????????????????


Qarami pun nak buat My World Tour juga la satu hari nanti walaupun memang suara ke laut.. haha

4 comments:

Nurul Ashikin said...

ops! sape erk yang die bwa tu?? bgtau laaaa~ ^^v

Misz Muffin said...

waa bestnya dpt pegi knsert JB!! jelesnya

QaRaMi HasHim said...

ashikin: tu selena Gomez la.. kononnya GF si bieber ni..

Misz Muffin: tiket org sponsor dpt la pergi.. klu tak, tak pergi juga.. mahal!! hehe

aini said...

wah.. bangga ak tengok ko skunk...rndu seh zamn sek...